Főoldal » Egészség

Egészség
Szépségápolás - várandósan PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2014. január 27. hétfő, 00:00

A várandósság kilenc hónapja minden nőt megszépít: a megváltozott hormonszinttől a haj selymesen csillogó, a bőr pedig pirospozsgás lesz.

Tovább »
 
Makacs köhögésre: hagymatea! PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 10
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ordódy Eszter   
2013. december 01. vasárnap, 00:00

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós torokfertőtlenítő tabletták? Gyermeke az óvodából, iskolából rendszeresen légúti fertőzéseket hoz haza? A megoldás ősanyáink praktikái között rejlik, és nem kell hozzá más, csak egy kis víz, néhány szem hagyma, némi cukor, és egy csupor aranyló akácméz.

Tovább »
 
Előzzük meg a lúdtalpat! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Miklós   
2013. május 02. csütörtök, 00:00

A két lábon állás és járás az emberre jellemző mozgásforma, ám nem mindegy, milyen cipőben járunk, milyenek az alkati adottságaink, illetve milyen szinten terheljük talpainkat. A megelőzést pedig nem lehet elég korán megkezdeni.

Tovább »
 
Influenza ellen - házi gyógymódok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. október 24. szerda, 00:00

A hirtelen beköszöntött enyhe, őszi időben könnyebben terjednek a vírusok, és sajnos sokan bedőlnek a csalóka napsugarak melegének, így egyre több a háziorvosoknál jelentkező megfázásos vagy influenza-gyanús betegek száma. Úgy tartják, ha 3 nap alatt kigyógyulunk a "kórságból", csupán nátháról beszéltünk, a két- vagy többhetesre nyúló orrfolyással és köhögéssel járó légúti megbetegedéseket azonban már influenzaként kell kezelnünk. Vajon mit tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a bajt, és milyen gyógyító házi praktikákkal gyógyulhatunk ki belőle, ha már megkaptuk?

Tovább »
 
Környezetbarát tisztítószerek a lakásban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. szeptember 03. hétfő, 00:00

Bár a reklámok azt sugallják, csak steril körülmények között létezhetünk, nem árt, ha tudjuk: ezek a vegyi  alapú tisztítószerek nem csak környezetre, hanem a mi egészségünkre is ártalmasak.

Tovább »
 
Egészséges jövő - a biorezonancia segítségével! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. június 25. hétfő, 00:00

Az egészség olyan adottság, amelyért nap mint nap tenni kell, hiszen a mai élelmiszerek tömve vannak káros anyagokkal, a levegő és a víz szennyezett, az emberek túlhajtottak, kimerültek és stresszesek. A biorezonanciás vizsgálatok "távolabbra látnak", mint amit a halandó orvosok szemei, hiszen megmutatják már azokat a (sejtszintű) elváltozásokat is, amelyekből a későbbiekben problémánk lehet - ha nem teszünk ellene semmit.

Tovább »
 
Csengő-bongó yin-yang golyók PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2014. január 27. hétfő, 00:00

Tudta-e, hogy az első yin-yang golyók valójában közönséges diószemek voltak, majd ezeket váltották fel a golyóvá csiszolt kavicsok, és csak évszázadokkal később született meg az általunk ismert csengő-bongó, lakberendezési tárgynak is beillő yin-yang golyó?

Tovább »
 
Méregtelenítő búzafűlé PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2013. május 03. péntek, 00:00

Talán sosem volt olyan nagy szüksége még az embereknek arra, hogy méregtelenítsék a szervezetüket, mint ma.

Tovább »
 
7 napos burgonya-diéta PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: O.E.   
2013. január 02. szerda, 00:00

A burgonya-diétát elsősorban emésztési problémákra ajánlott, noha méregtelenítésre és fogyókúrázásra is kitűnően alkalmas, és még csak nem is kell éheznünk mellette.

Tovább »
 
Influenzára - Száraz sóterápia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter - Szénási Szonja   
2012. szeptember 20. csütörtök, 00:00

Akinek óvódás vagy iskolás korú gyermeke van, pontosan tudja, mit jelentenek az őszi-téli, hideg, csapadékos hónapok: állandó orrfolyást, náthás- influenzás tüneteket, amelyet a gyerekek úgy hozzák haza a közösségből, mint az ingyen cukrot, hogy aztán a szülőkkel és a nagyszülőkkel végeláthatatlanul "pingpongozzanak" vele, ha tetszik, ha nem...

Tovább »
 
Vigyázat! Kullancsveszély! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. június 27. szerda, 10:00

A kullancsok örömmel várják a folyópartokon nyaraló, erdőkben kiránduló embereket, és aki nem elég elővigyázatos, bizony számítson rá, hogy a parányi vérszívók előbb-utóbb megtalálják...

Tovább »
 
Koszmós a baba haja? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. június 20. szerda, 00:00

A legtöbb első babás szülő megküzd a koszmóval, amely szinte minden csecsemő fején megtalálható, s bár egészségügyi problémát nem jelent, nem szép látvány, ezért jobb, ha minél hamarabb megszabadulunk tőle.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2012.05.29.
Kép

A francia színész nem érte be kevéssel: sikeres hazájában és a nagyvilágban egyaránt, ő nyerte el a világ egyik legszebb nőjének kezét,...   Tovább »
2012.05.06.
Kép

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2011.07.29.
Kép

Angelina Jolie-t lehet szeretni, lehet őt nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy nem mindennapi jelenség. Vérbeli nőstény, akinek határozott...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K....   Tovább »