Főoldal » Egészség

Egészség
Gyötör a migrén? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mező Krisztina   
2012. március 25. vasárnap, 20:00

A fejfájás és a rendszeresen jelentkező migrén egyre szélesebb rétegeket érint. A fejfájás csillapítására a legtöbben a leghatékonyabb és leggyorsabban ható szerekhez nyúlnak: a gyógyszerekhez, pedig hosszú távon inkább életmód-váltásra és méregtelenítésre lenne szükség.

Tovább »
 
Szülés előtt, avagy mi legyen a kórházi csomagban? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2012. március 22. csütörtök, 00:00

Bár a legtöbb várandós édesanya úgy készül, hogy a 40. héten fog szülni, az orvosok és a szülésznők nem véletlenül tanácsolják, hogy a szülésre szánt kórházi csomagunk a 36. héten legyen kész.

Tovább »
 
Szülési légzéstechnika PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2012. március 07. szerda, 00:00

Amióta világ a világ, a nők fájdalommal szülnek, ám a jól begyakorolt légzéstechnika sokat segíthet a vajúdás legnehezebb óráiban és a szülés során az édesanyának és a babának egyaránt.

Tovább »
 
Refluxos panaszok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Miklós   
2012. január 04. szerda, 00:00

Sajnos egyre szélesebb rétegeket érint a reflux, vagyis az a probléma, amikor nyelés után a lenyelt táplálék visszajut a nyelőcsőbe.

Tovább »
 
Gyermekkori székrekedés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. október 18. kedd, 00:00

A legtöbb szülőt aggasztja, ha kisgyermeke nem tud székletet "produkálni" naponta, és kétségbe esnek, ha a pici esetleg csak 3, 4 vagy akár 5 naponta érez csak kedvet a bilire ülésre.

Tovább »
 
A várandósság jelei PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. augusztus 03. szerda, 00:00

Azt mondják, a legmodernebb terhességi teszt sem ér annyit, mint az édesanyák megérzése, akik - nem ritkán - még a fogantatás napját is pontosan meg tudják mondani, anélkül, hogy azt bármilyen konkrét ténnyel alátámasztanák.

Tovább »
 
Mire jó a colon hydro-terápia? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. március 22. csütörtök, 20:00

Úgy tartják, immunrendszerünk 70%-a a vastagbelünkben van, mégpedig azért, mert ez az a hely, ahol az immunglobulin képződik - azaz itt található a mérgek elleni védelmi rendszerünk legfontosabb része.

Tovább »
 
Lúgosító citrusdiéta PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Á.   
2012. március 08. csütörtök, 17:00

A citrusfélék üdítően hatnak a közérzetre, erősítik az immunrendszert, és lúgosítanak - segítségükkel néhány nap alatt megindulhatnak a felesleges kilóink - lefelé.

Tovább »
 
Cukorbeteg diéta - kismamáknak PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: dr. Pásztor Éva   
2012. február 29. szerda, 00:00

Napjainkban egyre több kismamát érint a terhességi cukorbetegség, amely ugyan "csak" 9 hónapig tart, ám addig is nagyon komolyan kell venni. Megfelelő étrenddel azonban szépen kordában tartható, így a baba és a mama is jól érzi magát majd e csodás 40 hét alatt.

Tovább »
 
Rizs-diéta, turbo fogyás PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Leidecker Ági   
2011. november 24. csütörtök, 00:00

Nehezen indul meg a fogyása, és nincs ereje eredmény nélkül sanyargatnia magát? Nem bírja a koplalást, esetleg nehezen szűkül össze a gyomra? Egy napos rizs-diétánkkal garantáltan meglódulnak a plusz kilók - ám ezúttal lefelé.

Tovább »
 
Bihari Edina: Így fogytam le 20 kilót... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Á.   
2011. szeptember 16. péntek, 10:15

A legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy így vagy úgy megszabadul az évek alatt rárakódott túlsúlytól, ám a megvalósításig nem sokan jutnak el. Mert, bizony, fogyni nehéz. Pontosabban tartósan, egészségesen fogyni nehéz - úgy, hogy a szervezetünk közben ne pusztuljon le, a bőrünk ne feszes és szép maradjon, és az idegrendszerünk is tolerálni tudja a súlyveszteséget.Természetesen mindig vannak olyanok, akiknek sikerül erőt venniük önmagukon, és nemet mondani az édességek csábító szavának, és bármilyen fáradtak vagy kedvtelenek, felvenni az edzőcipőt, és tornázni, kocogni indulni.

Tovább »
 
Fogyózni tudni kell? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nada   
2011. május 27. péntek, 00:00

Tizenhat éves voltam és 58 kiló, amikor anyám így szólt: édesem, biztos vagy benne, hogy azt a második hamburgert is be kell falnod? És sokatmondóan bámult a hasamon dudorodó hurkámra.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 4
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.12.02.
Kép

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K....   Tovább »
2011.03.02.
Kép

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17...   Tovább »
2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »
2010.10.15.
Kép

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű,...   Tovább »
2011.10.15.
Kép

Az Észak-Írországban született színészt magassága és tehetsége egyaránt a legnagyobbak közé sorolja. Az utóbbi években pályája...   Tovább »