Főoldal » Magazin » Életmód

Életmód
Refluxos panaszok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Miklós   
2012. január 04. szerda, 00:00

Sajnos egyre szélesebb rétegeket érint a reflux, vagyis az a probléma, amikor nyelés után a lenyelt táplálék visszajut a nyelőcsőbe.

Tovább »
 
Rizs-diéta, turbo fogyás PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Leidecker Ági   
2011. november 24. csütörtök, 00:00

Nehezen indul meg a fogyása, és nincs ereje eredmény nélkül sanyargatnia magát? Nem bírja a koplalást, esetleg nehezen szűkül össze a gyomra? Egy napos rizs-diétánkkal garantáltan meglódulnak a plusz kilók - ám ezúttal lefelé.

Tovább »
 
Bihari Edina: Így fogytam le 20 kilót... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Á.   
2011. szeptember 16. péntek, 10:15

A legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy így vagy úgy megszabadul az évek alatt rárakódott túlsúlytól, ám a megvalósításig nem sokan jutnak el. Mert, bizony, fogyni nehéz. Pontosabban tartósan, egészségesen fogyni nehéz - úgy, hogy a szervezetünk közben ne pusztuljon le, a bőrünk ne feszes és szép maradjon, és az idegrendszerünk is tolerálni tudja a súlyveszteséget.Természetesen mindig vannak olyanok, akiknek sikerül erőt venniük önmagukon, és nemet mondani az édességek csábító szavának, és bármilyen fáradtak vagy kedvtelenek, felvenni az edzőcipőt, és tornázni, kocogni indulni.

Tovább »
 
Fogyózni tudni kell? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nada   
2011. május 27. péntek, 00:00

Tizenhat éves voltam és 58 kiló, amikor anyám így szólt: édesem, biztos vagy benne, hogy azt a második hamburgert is be kell falnod? És sokatmondóan bámult a hasamon dudorodó hurkámra.

Tovább »
 
AREC Sóterápia - a sokoldalú gyógyító PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. április 18. hétfő, 06:49

Noha hazánkban számtalan helyen hirdetnek nedves és inkább a remek design-ra hajazó sóbarlangokat, az igazán hatékony száraz sóterápia egészen mást nyújt a betegeknek: a sóbányák levegőjének semmihez sem fogható, gyógyító mikroklímáját.

Tovább »
 
Ligetszépe: az ízületek doktora PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Leidecker Ági   
2011. március 30. szerda, 11:15

Meseszép, csésze alakú szirmokból álló napsárga virágai sötétedés után nyílnak, napkeltéig virítanak, hogy aztán helyet adjanak az újonnan életre kelő virágoknak.

Tovább »
 
Gyermekkori székrekedés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. október 18. kedd, 00:00

A legtöbb szülőt aggasztja, ha kisgyermeke nem tud székletet "produkálni" naponta, és kétségbe esnek, ha a pici esetleg csak 3, 4 vagy akár 5 naponta érez csak kedvet a bilire ülésre.

Tovább »
 
A várandósság jelei PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. augusztus 03. szerda, 00:00

Azt mondják, a legmodernebb terhességi teszt sem ér annyit, mint az édesanyák megérzése, akik - nem ritkán - még a fogantatás napját is pontosan meg tudják mondani, anélkül, hogy azt bármilyen konkrét ténnyel alátámasztanák.

Tovább »
 
Veszélyes élelmiszerek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám - Tóth Gábor   
2011. május 16. hétfő, 09:52

Tóth Gábor élelmiszer ipari mérnökkel és  íróval, a Beteg táplálékaink című könyv szerzőjével arról beszélgettünk, melyek azok az élelmiszerek, amelyek jobb, ha nem kerülnek az asztalra, valamint a világjárványok táplálkozásunkkal való összefüggéséről, illetve arról, hogy egészséges-e a margarin, mit tartalmaz a füstölt kolbász, és mi a helyzet a nitrites pácsóval. 

Tovább »
 
Valaha kövér voltam PDF Nyomtatás E-mail
Írta: redlemon   
2011. március 31. csütörtök, 19:12

Sokszor az első benyomás a legfontosabb, de mi történik, ha egy túlsúlyos tinédzser inkább elbújna a kíváncsi tekintetek elől?

Tovább »
 
Osteoporosis, a néma járvány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Miklós   
2011. március 30. szerda, 10:23

Az osteoporosis olyan népbetegség, amely 50 év felett megközelítőleg 600.000 n őt és 300.000 férfit érint hazánkban, és ha nem kezeljük, súlyos, visszafordíthatatlan panaszokat okozhat.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 5
Savasító - lúgosító ételek
kalkulátor

Egyes ételek savas-, míg mások lúgos irányban változtatják meg a szervezet pH-egyensúlyát. Az optimális 7,4-es értéktől való eltérés savas irányban betegségek előhírnöke lehet,
ezért nem árt, ha tisztában
vagyunk azzal, hogy mi
kerül a tányérunkra.

Tovább »
Dohányzás - megtakarítás kalkulátor

Tudja-e, hogy mennyi pénzt spórolt meg, amióta abbahagyta a dohányzást?
Talán egy kisebb vagyont...
Kalkulátorunk segítségével
ellenőrizze megtakarítását!

Tovább »
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.04.26.
Kép

Első televíziós fellépése óta - nem véletlenül - Freddie Mercuryhez hasonlítják elementáris erősségű, kristálytiszta hangját. Tabáni...   Tovább »
2011.06.21.
Kép

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet...   Tovább »
2012.05.29.
Kép

A francia színész nem érte be kevéssel: sikeres hazájában és a nagyvilágban egyaránt, ő nyerte el a világ egyik legszebb nőjének kezét,...   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »
2011.03.14.
Kép

Az írek nemzeti kincse Eithne Patricia Ní Bhraonáin néven született az ország észak-nyugati részén, Donegal megyében. Az Orinoco Flow...   Tovább »