Főoldal » Magazin » Otthon » Lakberendezés

Lakberendezés
Winchester lidérces háza PDF Nyomtatás E-mail
Írta: decens.hu   
2014. január 27. hétfő, 00:00

Kaliforniában található Winchester régi háza, amelyről az a hír járja, hogy igazi szellemtanya, és aki jót akar magának, nem bolyong egyedül a zegzugos házban, amelyben nagyon könnyű eltévedni...

Tovább »
 
Tavaszváró ajtódíszek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ordódy Eszter   
2013. március 11. hétfő, 00:00

Noha a természet különös játékot űz velünk azzal, hogy egyik nap tavasz, a másikon pedig tél van, és hatalmas a napi hőingadozás, lassan a naptár szerint is beköszönt az igazi jó idő... a virágok szirmot bontanak, a szürke felhőket felváltják a baba-kék égen úszó kövér bárányfelhők, és mindenki, aki csak teheti, kirajzik a szabadba - lehetőleg nagykabát nélkül. Az otthonunkra is ráfér ilyenkor a nagytakarítás, a kertre pedig ráfér a tavaszi átrendezés.

Tovább »
 
Varázslatos teraszok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. május 14. szombat, 10:47

A friss levegő és a huncut napsugarak a szabadba csábítják az embert, és lássuk be, jobba esik egy frissen sült croissant egy csésze tejes kávéval, ha virágos környezetben, a kék ég alatt fogyasztjuk el.

Tovább »
 
Hercegnők szobája: a rózsaszín álom PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Cser Kiadó   
2011. április 15. péntek, 16:52

Szinte minden kislány szereti a rózsaszínt - végül is ez a szín illik a kis hercegnőkhöz vagy éppen balerinákhoz, Barbie babákhoz és egyéb mesefigurákhoz.

Tovább »
 
Trendi csaptelepek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. január 13. csütörtök, 22:43

A fürdőszoba hangulatát nagyban meghatározzák a szaniterekhez választott csaptelepek, amelyek ma már nem csak funkcionális, de design feladatokat is ellátnak. Leegyszerűsíthetik vagy nagyon feldobhatják a vizes helyiség összhatását, ezért nem árt odafigyelni, milyen fazont, színt és típust választunk.

Tovább »
 
Tavaszi hangulatban: fessük zöldre a falakat! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2013. március 11. hétfő, 00:00

A tavasz semmihez sem hasonlítható, romantikus hangulata egyre jobban hívogat minket a szabadba. Kinyíltak az első virágok, és a fák selymes, baba-levelekkel borított ágai szinte UV-zölden világítanak.

Tovább »
 
Őszi hangulatban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. október 24. szerda, 00:00

Az egyre rövidülő nappalok és a tartós hideg beköszöntével az embernek nagyobb igénye van a napsütésre, és a természet közelségére, mint a meleg hónapokban, hogy feltöltődjön és lelkileg felkészüljön a télre.

Tovább »
 
Baldachinos ágy, a romantikus PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. május 06. péntek, 05:29

Régebben csak a királyoknak és a legnagyobb uralkodóknak adatott meg, ma azonban bárki alhat baldachinos ágyban, ha kedve támad egy kis romantikára.

Tovább »
 
Önellátó irodaház - a környezetért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: New Element Communications   
2011. január 13. csütörtök, 23:56

Napjainkban az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás és a környezettudatos életvitel egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. A korábbi évekhez képest az emberek tudatosabban törekednek arra, hogy életüket megreformálják, megszabadítsák a káros anyagoktól, szokásoktól és cselekvésektől. Az újévi fogadalmak kiválóan alkalmasak arra, hogy ezek a törekvések végül a mindennapokat meghatározó szokásokká váljanak.

Tovább »
 
Modern hálószoba titkaink PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. január 02. vasárnap, 01:00

A hálószoba az egyik legfontosabb helyszíne az otthonunknak, hiszen itt pihenjük ki a napi fáradalmainkat, itt tudunk megfeledkezni a külvilág zajaitól, és itt bújunk össze a kedvesünkkel. Nem mindegy tehát, hogy hova építjük, és milyen stílusban rendezzük be a hálószobát.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
2011.03.10.
Kép

Illényi Katica hegedűművésznő nem véletlenül lett világhírű. Énekel, táncol, színésznőként, műsorvezetőként is briliáns, és...   Tovább »
2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »
2011.04.29.
Kép

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »
2011.03.29.
Kép

Robert a nem túl távoli 1986-ban jött világra Londonban, májusban tölti be a 25-öt. Már 15 évesen csatlakozott egy amatőr...   Tovább »