Főoldal » Női

Magazin
Az idős néni levele PDF Nyomtatás E-mail
Írta: decens.hu   
2011. február 07. hétfő, 20:01

A nyugdíjas otthonban meghalt egy fehér hajú, bájos mosolyú nénike. Idős volt, 95 éves is elmúlt már. Az utolsó hónapokban nemigen beszélt senkivel, csak a kertben üldögélt egy nagy, árnyas platánfa alatt, s arcát a nap aranyló sugaraiban fürdette.

Tovább »
 
A jó párkapcsolatért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: V.Sz.   
2011. február 03. csütörtök, 19:40

Életünk központi kérdése a párkapcsolat. Ha benne élünk, akkor azért, mert minősége alapvetően meghatározza közérzetünket, ha pedig épp nincs társunk, akkor valószínűleg hiányzik és vágyunk rá. Magazinunk jogi szakértőjével, dr. Léhner Zsuzsanna ügyvéd-mediátorral arról beszélgettünk, hogy a mediáció miképp segíthet a párkapcsolatok harmonizálásában.


Tovább »
 
Fogyózik az uram PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vág Bernadett   
2011. január 18. kedd, 09:50

Az egész úgy kezdődött, hogy amikor én ötvennyolc kiló voltam, ő pedig hetvenkettő, egymásba szerettünk.


Tovább »
 
Divatos szappanok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2010. december 02. csütörtök, 17:37

Napjainkban nagy divatját élik a különféle gyümölcsökből és gyógynövényekből készült, illatos, természetes szappanok. Minél különlegesebb a külsejük, annál kelendőbbek.

Tovább »
 
Herve Leger Femme parfüm - Testre szabott csábítás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: ...   
2010. december 01. szerda, 13:12

Csábító frissesség, egzotikus virágok és rabul ejtő, mézédes fás illatok – ez maga a csábítás, ezt kínálja a kifejezetten az AVON számára megalkotott különleges parfüm, amit a világhírű Hervé Léger francia divattervező álmodott meg, és amit a női nem iránti csodálata inspirált.

Tovább »
 
Legyező-történelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2010. november 05. péntek, 10:57

A múlt század elegáns hölgyeinek öltözékéhez hozzátartozott a legyező, amely friss levegőt szolgáltatott fűzőben feszengő tulajdonosának, és szebbé tette a hölgy megjelenését.

Tovább »
 
A kínai vízhordó meséje PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tanmese   
2010. október 18. hétfő, 17:31

Kínában egy vízhordónak volt két nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt egy repedés, míg a másik tökéletes volt, és mindig egy teljes adag vizet szállított.


Tovább »
 
Az ács története PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tanmese   
2010. október 18. hétfő, 14:40

Az idős ács egy szép napon úgy döntött, ideje nyugdíjba vonulnia. Főnökének elmondta, hogy bár hiányozni fog a kereset, amit a munkájáért kapott, mégis otthagyja a házépítést, mert többre értékeli a szabadidőt, amit az évtizedek során nem tölthetett családjával.

Tovább »
 
Szögek a kerítésben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tanmese   
2010. október 18. hétfő, 14:37

Volt egyszer egy nagyon rossz természettel megáldott fiú. Az apja adott neki egy zsák szöget, és azt mondta neki, verjen be egyet a kert kerítésébe minden alkalommal, mikor elveszti a türelmét, és összeveszik valakivel.

Tovább »
 
Az ibolyacsokor PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tanmese   
2010. október 18. hétfő, 14:32

Egyszer az Úristen színe elé került egy ember, aki a halála előtt becsomagolta egy nagy bőröndbe mindazt, amit az életében értéknek tartott.

Tovább »
 
Az öregember három kívánsága PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tanmese   
2010. október 18. hétfő, 14:27

Egyszer egy öregember sétált az erdőben. Ráköszönt egy különös, fényes, kecses alakra, az pedig visszaköszönt, és bemutatkozott: Én vagyok a jó tündér. Mivel rám találtál kívánhatsz tőlem hármat! De jól fontold meg, mit kérsz, mert valósággá válik!

Tovább »
 
Glamour: a szép emberé a jövő? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A.A.   
2010. október 15. péntek, 14:19

A glamour szó annyit tesz, mint varázslatos szépség - és olyan fotográfiai műfajt takar, amelynek legfőbb célja a modell előnyös vonásainak kihangsúlyozása.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 5
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek......   Tovább »
2013.03.16.
Kép

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan...   Tovább »
2011.03.02.
Kép

Rékasi Károly színművésszel kihívást jelentő szerepekről, átlényegülésről, neves tanítókról, útravalóról, próbákról, és az...   Tovább »
2011.04.25.
Kép

Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával...   Tovább »