Főoldal » Magazin » Portrék

Portrék
Boldog születésnapot, Kurt! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2014. február 20. csütörtök, 00:00

Kurt Cobain, a punk rock valaha élt legnagyobb királya 47 éves lenne, ha 27 éves korában nem dördül el az a végzetes puskalövés, amely kioltotta a tehetséges, angyalarcú, énekes-zeneszerző életét.

Tovább »
 
Nina Dobrev, a vámpírok szerelme PDF Nyomtatás E-mail
Írta: O.E.   
2013. január 09. szerda, 00:00

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének vele helyet, hogy kipróbálják, milyen is a csodás Elena Gilbert élete, aki mágnesként vonzza a bajt és a vámpírokat.

Tovább »
 
Donald Sutherland 75 éves PDF Nyomtatás E-mail
Írta: O.E.   
2012. június 27. szerda, 00:00

Nyáron ünnepli a 77. születésnapját Donald Sutherland, akit a nagyközönség annak idején A Piszkos tizenkettő, majd a Kelly hősei című filmekben szeretett meg, s bár azóta jó néhány évtized eltelt, a kanadai színész népszerűsége és sikere töretlen.

Tovább »
 
Vincent Cassel, a gallok büszkesége PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2012. május 29. kedd, 00:00

A francia színész nem érte be kevéssel: sikeres hazájában és a nagyvilágban egyaránt, ő nyerte el a világ egyik legszebb nőjének kezét, valamint két gyönyörű kislány édesapja.

Tovább »
 
Gerard Butler, a skótok nemzeti kincse PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2012. április 16. hétfő, 00:00

A zord éghajlatú skót felföld számos karakteres férfit adott a világnak: gondoljunk csak Sean Connery-re, Rod Stewartra, Ewan McGregorra vagy David Coulthartra. Napjaink egyik legsikeresebb és legsármosabb férfiszínésze, Gerard Butler is a vadregényes Skóciában született 1969-ben, a Skorpió jegyében.

Tovább »
 
Drew Barrymore – sztár magyar gyökerekkel PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2012. február 24. péntek, 00:00

Ki ne emlékezne a copfos kislányra az E. T.-ből? Az anyai részről félig magyar Drew hétévesen lett sztár, de színészi pályafutását mindössze háromévesen kezdte egy tévéfilmben.

Tovább »
 
Kaszás Attila színművészre emlékezünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter - MTI   
2013. március 16. szombat, 00:00

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan orgánuma volt, hogy libabőrös lettem tőle.
- Apa, ki a szinkronhangja ennek a színésznek? - kérdeztem apukámat, mert ő nagy színházrajongó, gondoltam, biztos tudni fogja.
Nem tévedtem, azonnal rávágta.
- Kaszás Attila lehet...- mondta - de nézd meg a tévéújságban!
Azonnal fellapoztam, és tényleg ő volt!
- Nahát! - gondoltam magamban, hogy lehet valakinek ilyen szép hangja... ?

Tovább »
 
Freddie Mercury: Én legenda leszek, kedves gyermekem! PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Írta: decens.hu   
2012. szeptember 05. szerda, 00:00

Farrokh Bulsara szinte egy idegen bolygóról érkezett a rock 'n' roll világába. Indiai zoroasztriánus vallású szülők gyermekeként a kelet-afrikai Zanzibár szigetén látta meg a napvilágot 1946. szeptember 5-én.

Tovább »
 
Paul Bettany: lírai színészből akciósztár PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2012. június 25. hétfő, 20:00

Paul Bettany a világ egyik legfelkapottabb angol színésze, aki bebizonyította, hogy nem csak a prózai szerepekben tud kiemelkedő produkciót nyújtani, hanem akcióhősként is tökéletesen megállja a helyét.

Tovább »
 
Paul Wesley, a céltudatos PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2012. május 06. vasárnap, 00:00

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik őt a Twitteren, és lesik az új forgatásokról szóló híreket.

Tovább »
 
Rachel Weisz, az osztrák-magyar díva PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2012. március 06. kedd, 12:00

A múmia sztárja is – mint annyian a filmszakmában – magyar felmenőkkel dicsekedhet. Édesanyja osztrák pszichológus, édesapja pedig magyar feltaláló.

Tovább »
 
Ian Somerhalder, a rossz fiú PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Aszódi Ádám   
2011. december 08. csütörtök, 00:00

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett világsztár, amely valójában roppant negatív...

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2012.06.27.
Kép

Nyáron ünnepli a 77. születésnapját Donald Sutherland, akit a nagyközönség annak idején A Piszkos tizenkettő, majd a Kelly hősei című ...   Tovább »
2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »
2011.05.15.
Kép

A híres francia énekesnő 1991 óta a neves francia divatház, a Chanel arca, és úgy tűnik, Karl Lagerfeld nem is akar megválni baba arcú...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »