Főoldal » Magazin » Portrék

Portrék
Natalie Portman – kislányból balerina PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 02. szerda, 00:00

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17 évvel később első gyermekét várja.

Tovább »
 
John Travolta: nem csak táncosnak született PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. február 17. csütörtök, 19:30

Február 18-án ünnepli születésnapját John Travolta, Hollywood nagy visszatérője, akinek nemrégiben született meg harmadik gyermeke, Benjamin.

Tovább »
 
Taylor Lautner célba ért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. december 02. csütörtök, 16:11

Jacob Blacket mindenki kedveli: a nők a kisfiús mosolya, a férfiak pedig a kőkemény munkával elért izomzata miatt. Az ifjú színész nagyon szorgalmasan készült a vérfarkas szerepére, s célba ért: Hollywood kapui szélesre tárultak előtte, és szerelmes, zokogó tinik követik minden mozdulatát.

Tovább »
 
Kristen Stewart tündöklése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. október 15. péntek, 13:21

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű, vastagon sminkelt, ünnepelt filmsztárjai. Vajon mi a magát átlagos külsejű lánynak tartott színésznő sikerének titka?

Tovább »
 
Simon Baker, a mentalista PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. október 06. szerda, 15:08

Simon Bakerrel hetente találkozhatunk a képernyőn. De vigyázat! A mentalista természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezik! Nem mindegy tehát, mire gondolunk, amikor a szemébe nézünk.

Tovább »
 
Daniel Craig, a markáns arcú Bond PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 01. kedd, 01:00

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye alaposan megosztja a közvéleményt, mióta öt évvel ezelőtt számos jelölt közül kiválasztották a sokak által áhított szerepre.

Tovább »
 
Emma Watson kívánsága PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. december 02. csütörtök, 16:24

A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek... és igaza lett! Emma Watson 9 évesen kapta meg első filmszerepét, amely egy csapásra világhírűvé tette őt!


Tovább »
 
Rowling álma PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. december 02. csütörtök, 11:44

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K. Rowling ma Anglia egyik leggazdagabb embere - akinek (óvatos becslések szerint) nagyobb a vagyona, mint magának, a királynőnek.

Tovább »
 
Heidi Klum, a sztármama PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. október 06. szerda, 16:22

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb modellje, 4 gyermek után jobb formában van, mint valaha.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 3
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.10.15.
Kép

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű,...   Tovább »
2012.02.24.
Kép

Ki ne emlékezne a copfos kislányra az E. T.-ből? Az anyai részről félig magyar Drew hétévesen lett sztár, de színészi pályafutását...   Tovább »
2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »
2011.10.15.
Kép

Az Észak-Írországban született színészt magassága és tehetsége egyaránt a legnagyobbak közé sorolja. Az utóbbi években pályája...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »