Főoldal » Sztárok

Sztárok
Gregor Bernadett: Egyenes út vezetett a színpadra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mező Krisztina   
2011. március 21. hétfő, 11:42

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a feltűnést. 

Tovább »
 
Enya, a szférák zenésze PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 14. hétfő, 13:25

Az írek nemzeti kincse Eithne Patricia Ní Bhraonáin néven született az ország észak-nyugati részén, Donegal megyében. Az Orinoco Flow című dallal világhírűvé vált énekesnő május 17-én ünnepli az 50. születésnapját.

Tovább »
 
Rékasi Károly: Mindig a megoldást keresem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2011. március 02. szerda, 01:00

Rékasi Károly színművésszel kihívást jelentő szerepekről, átlényegülésről, neves tanítókról, útravalóról, próbákról, és az elérni kíván célokról beszélgettünk.

Tovább »
 
Daniel Craig, a markáns arcú Bond PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 01. kedd, 01:00

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye alaposan megosztja a közvéleményt, mióta öt évvel ezelőtt számos jelölt közül kiválasztották a sokak által áhított szerepre.

Tovább »
 
Emma Watson kívánsága PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. december 02. csütörtök, 16:24

A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek... és igaza lett! Emma Watson 9 évesen kapta meg első filmszerepét, amely egy csapásra világhírűvé tette őt!


Tovább »
 
Rowling álma PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. december 02. csütörtök, 11:44

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K. Rowling ma Anglia egyik leggazdagabb embere - akinek (óvatos becslések szerint) nagyobb a vagyona, mint magának, a királynőnek.

Tovább »
 
James Franco az Oscar közelében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 20. vasárnap, 00:00

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő volt a díjátadó ceremónia egyik házigazdája is.

Tovább »
 
Illényi Katica: A színpad a valós élet égi mása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2011. március 10. csütörtök, 21:52

Illényi Katica hegedűművésznő nem véletlenül lett világhírű. Énekel, táncol, színésznőként, műsorvezetőként is briliáns, és akkor még a kezébe sem vette a hegedűjét...

Tovább »
 
Natalie Portman – kislányból balerina PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 02. szerda, 00:00

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17 évvel később első gyermekét várja.

Tovább »
 
John Travolta: nem csak táncosnak született PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. február 17. csütörtök, 19:30

Február 18-án ünnepli születésnapját John Travolta, Hollywood nagy visszatérője, akinek nemrégiben született meg harmadik gyermeke, Benjamin.

Tovább »
 
Taylor Lautner célba ért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. december 02. csütörtök, 16:11

Jacob Blacket mindenki kedveli: a nők a kisfiús mosolya, a férfiak pedig a kőkemény munkával elért izomzata miatt. Az ifjú színész nagyon szorgalmasan készült a vérfarkas szerepére, s célba ért: Hollywood kapui szélesre tárultak előtte, és szerelmes, zokogó tinik követik minden mozdulatát.

Tovább »
 
Kristen Stewart tündöklése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2010. október 15. péntek, 13:21

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű, vastagon sminkelt, ünnepelt filmsztárjai. Vajon mi a magát átlagos külsejű lánynak tartott színésznő sikerének titka?

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »
2012.02.24.
Kép

Ki ne emlékezne a copfos kislányra az E. T.-ből? Az anyai részről félig magyar Drew hétévesen lett sztár, de színészi pályafutását...   Tovább »
2012.06.27.
Kép

Nyáron ünnepli a 77. születésnapját Donald Sutherland, akit a nagyközönség annak idején A Piszkos tizenkettő, majd a Kelly hősei című ...   Tovább »
2013.03.16.
Kép

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan...   Tovább »
2014.02.20.
Kép

Kurt Cobain, a punk rock valaha élt legnagyobb királya 47 éves lenne, ha 27 éves korában nem dördül el az a végzetes puskalövés, amely...   Tovább »