Főoldal » Autó » Technika

Technika
KTM Xbow PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. július 04. hétfő, 00:00

KTM X-bow - a váratlan találkozás.

Tovább »
 
Hyundai offenzíva PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. július 02. szombat, 09:32

A Hyundai komolyan veszi az autógyártást.

Tovább »
 
Budapest Classic Grand Prix, 2011 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Csáthy Márta és Kapus Krisztián   
2011. június 24. péntek, 08:57

Eljött 2011. június 18.-a, avagy a nagy megmérettetés napja. Sokan azt gondolták, túl „kicsik” vagyunk mi ehhez. Mikor meséltem a terveinkről, csak nevettek.

Tovább »
 
Streetscooter: a megfizethető elektromobil PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dorogman László, MTI   
2011. június 03. péntek, 00:00

Míg a nagy autógyárak piacképes vagy előkészületi stádiumban lévő elektromos autóinak ára 30 ezer eurónál kezdődik (Nissan Leaf 30 ezer, Mitsubishi i-MiEV 35 ezer, BMW Megacity Vehicle 36-38 ezer), addig egy aacheni kft. igazi "népautóval" akar betörni a villanymeghajtású mobilok piacára.

Tovább »
 
AmCars vol.3 Tihany – Amerikai autós roadshow PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mihálszky Tamás   
2011. május 12. csütörtök, 10:42

2011. április 30-án napos reggelre ébredtünk Tihanyban. Nagy volt az öröm, hogy harmadik alkalommal is jó időt fog ki az AmCars csapata.

Tovább »
 
Mercedes 230 E: Gyermekkorunk álomtaxija PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Csáthy Márta - Kapus Krisztián   
2011. április 25. hétfő, 15:55

Dr. Csáthy Márta vagyok, férjemmel, Kapus Krisztiánnal mi birtokoljuk és "dédelgetjük" a 31 éves, néhai Nyugat-német autópályák királyát.

Tovább »
 
Kántor András Emléktúra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Csáthy Márta - Kapus Krisztián   
2011. július 03. vasárnap, 08:07

XVIII. Kiskunhalasi Veteránjármű Találkozó. Múlt hétvégén Kiskunhalason jártunk „veteránozni”. Ahogy behajtottunk a szállásul megjelölt kollégium udvarára, a szervezők máris /vélhetőleg házi/ pálinkával kínáltak. Néztünk is nagyot, eleinte alig akartuk megkóstolni, pedig igazán kedves gesztus volt, feltételezve, hogy a hosszú út után már nemigen akarunk kocsikázni.

Tovább »
 
Országos együttműködés a Shell és a Kia között PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kia Motors Hungary   
2011. június 29. szerda, 22:23

A Kia Motors Hungary Kft. és a Shell Hungary Zrt. négyéves együttműködési megállapodást írt alá 2011. április 1-én.

Tovább »
 
IV. Közép-Tisza-Vidéki Veterán Jármű Találkozó és Kastélytúra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Csáthy Márta - Kapus Krisztián   
2011. június 07. kedd, 08:49

... Bevallom, kicsit aggódva vártam május utolsó hétvégéjét. Pont az előzőn indultunk egy /szintén veterán autós/ klub ú. n. csillagtúráján, mikor is  egy olyan itiner került a kezembe, mely megboldogult gimnazista korom legvadabb szöveges matek feladataira emlékeztetett. Menj el az üveghegyig, a kis kurta farkúnál fordulj élesen balra /ha épp az ólban van, bocsi/, közben pedig írd szépen be a feladatlapba, hogy hány éves a kapitány. Mission impossible, már az első egyharmadnál kikötöttünk egy repceföldön. El is ment a kedvem az egésztől, navigáljon, akinek két anyja van. „Egye fene” alapon mégis adtam még egy esélyt a pontgyűjtögetős sportnak, szerencsére.

Tovább »
 
Mesterséges intelligencia a mindennapokban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Varga János, MTI-Press   
2011. június 01. szerda, 21:57

Az IBM - a cég egyik alapítójának tiszteletére - Watson névre keresztelt szuperszámítógépe a belé táplált mesterséges intelligencia révén győzedelmeskedett két, nem akármilyen képességű hús-vér vetélytársa ellen az Egyesült Államok legnépszerűbb vetélkedőjében (az ott Jeopardy! néven futó műsor nálunk Mindent vagy semmit! címen ismeretes).

Tovább »
 
Chevrolet Corvette Anniversary 1978 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Miha   
2011. április 27. szerda, 11:12

Gyerekkorában általában minden fiú vonzódik az autókhoz, legalábbis, amikor én gyerek voltam, ez így volt; a hetvenes években. Autós kártyák, családi utazások, matchbox-ok, apukám hatása - csak néhány példa, ahol a főszerepet ugyanaz kapta.

Tovább »
 
Old Timer találkozó, Biatorbágy, Outlet Center PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. április 17. vasárnap, 10:37

Tegnap Old Timer találkozón jártunk. Egy ilyen esemény, bár az autókról szól, messze túl is mutat azokon. Ez szórakozás, hobbi, életcél, kikapcsolódás, életforma, na és persze nosztalgia.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2011.03.14.
Kép

Az írek nemzeti kincse Eithne Patricia Ní Bhraonáin néven született az ország észak-nyugati részén, Donegal megyében. Az Orinoco Flow...   Tovább »
2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »
2012.05.06.
Kép

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »