A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. bemutatja: Közép-Európa legnagyobb KIA szalonját! PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Kia   
2012. május 08. kedd, 08:24

1000 négyzetméter, tágas te­rek, teljes modellpaletta, sze­met gyönyörködtető autók. Ezt kínálja a Jász-Plasztik Au­tócentrum új KIA bemutató­terme Budapesten az M0-M3 csomópontnál, amely Közép-Európában egyedülálló, hiszen a legnagyobb alapterülettel rendelkezik az érdeklődők fo­gadásához. A különleges be­mutatóteremhez különleges akciók is társulnak. A nyitás hetén, május 9-13. között egye­di ajánlatok lesznek elérhetőek. 50 óra, 50 autó, 25 millió forint kedvezmény.


A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. 2005 óta forgalmazza a KIA gépjárműveket. Kezdetben egyetlen értékesítési ponton, Jászberényben, majd bővült Nyíregyházán, Budapesten és Veszprémben is újabb bemutatóteremmel. A KIA márka értékesítésében évről-évre növekvő eredményt ért el a JP Auto, ezért a cégvezetés úgy döntött, Budapesten jelentős beruházást valósít meg több százmillió forint értékben. Ennek köszönhetően épült fel Budapesten, az M0-M3 csomópontnál Közép-Európa legnagyobb KIA bemutatóterme, melyben tágas, modern környezetben kerül bemutatásra a teljes modell paletta.


„Nagyon örülünk, hogy a KIA márkával 2005 óta egyre jobb eredményeket érünk el. 2006-ban 137 db autót értékesítettünk, míg ez a szám 2011-ben 387 db-ra nőtt. 2012 első négy hónapjában pedig már több mint 200 eladott gépjárműnél járunk. Kiváló minőség és megbízhatóság – ezt tükrözi a 7 év garancia is, mely minden KIA modellünk mellé jár. Célunk volt mindig is, hogy ügyfeleinknek magas szintű szolgáltatást nyújtsunk, az autóvásárlás egy különleges élmény lehessen. Büszkék vagyunk rá, hogy 2008-ban és 2011-ben is elnyertük a KIA Platinum díjat, mely jól mutatja a márka iránti elkötelezettségünket. Bízunk benne, hogy a jövőben, az új szalonunkban még több elégedett ügyfelet szolgálhatunk ki.” – nyilatkozta Nagypál Csaba, a Jász-Plasztik Autócentrum KIA kereskedelmi igazgatója.


A különleges be­mutatóteremhez különleges akciók is társulnak. A nyitás hetén, május 9-13. között egye­di ajánlatok lesznek elérhetőek. 50 óra, 50 autó, 25 millió forint kedvezmény. Emellett az érdeklődők már megnézhetik és ki is próbálhatják a KIA újdonságait, a vadonatúj 5 ajtós cee’d modellt, mely 2006 év végén úttörőként vezette be a márkánál a 7 év garanciát és méltán büszkélkedhet magyar tervezőjével, valamint az Optima modellt, mellyel a KIA egy új piaci szegmensbe tör be.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2012.05.06.
Kép

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »
2011.04.29.
Kép

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Simon Bakerrel hetente találkozhatunk a képernyőn. De vigyázat! A mentalista természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezik! Nem mindegy ...   Tovább »
2010.10.15.
Kép

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű,...   Tovább »