A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. bemutatja: Közép-Európa legnagyobb KIA szalonját! Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Kia   
2012. május 08. kedd, 08:24

1000 négyzetméter, tágas te­rek, teljes modellpaletta, sze­met gyönyörködtető autók. Ezt kínálja a Jász-Plasztik Au­tócentrum új KIA bemutató­terme Budapesten az M0-M3 csomópontnál, amely Közép-Európában egyedülálló, hiszen a legnagyobb alapterülettel rendelkezik az érdeklődők fo­gadásához. A különleges be­mutatóteremhez különleges akciók is társulnak. A nyitás hetén, május 9-13. között egye­di ajánlatok lesznek elérhetőek. 50 óra, 50 autó, 25 millió forint kedvezmény.


A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. 2005 óta forgalmazza a KIA gépjárműveket. Kezdetben egyetlen értékesítési ponton, Jászberényben, majd bővült Nyíregyházán, Budapesten és Veszprémben is újabb bemutatóteremmel. A KIA márka értékesítésében évről-évre növekvő eredményt ért el a JP Auto, ezért a cégvezetés úgy döntött, Budapesten jelentős beruházást valósít meg több százmillió forint értékben. Ennek köszönhetően épült fel Budapesten, az M0-M3 csomópontnál Közép-Európa legnagyobb KIA bemutatóterme, melyben tágas, modern környezetben kerül bemutatásra a teljes modell paletta.


„Nagyon örülünk, hogy a KIA márkával 2005 óta egyre jobb eredményeket érünk el. 2006-ban 137 db autót értékesítettünk, míg ez a szám 2011-ben 387 db-ra nőtt. 2012 első négy hónapjában pedig már több mint 200 eladott gépjárműnél járunk. Kiváló minőség és megbízhatóság – ezt tükrözi a 7 év garancia is, mely minden KIA modellünk mellé jár. Célunk volt mindig is, hogy ügyfeleinknek magas szintű szolgáltatást nyújtsunk, az autóvásárlás egy különleges élmény lehessen. Büszkék vagyunk rá, hogy 2008-ban és 2011-ben is elnyertük a KIA Platinum díjat, mely jól mutatja a márka iránti elkötelezettségünket. Bízunk benne, hogy a jövőben, az új szalonunkban még több elégedett ügyfelet szolgálhatunk ki.” – nyilatkozta Nagypál Csaba, a Jász-Plasztik Autócentrum KIA kereskedelmi igazgatója.


A különleges be­mutatóteremhez különleges akciók is társulnak. A nyitás hetén, május 9-13. között egye­di ajánlatok lesznek elérhetőek. 50 óra, 50 autó, 25 millió forint kedvezmény. Emellett az érdeklődők már megnézhetik és ki is próbálhatják a KIA újdonságait, a vadonatúj 5 ajtós cee’d modellt, mely 2006 év végén úttörőként vezette be a márkánál a 7 év garanciát és méltán büszkélkedhet magyar tervezőjével, valamint az Optima modellt, mellyel a KIA egy új piaci szegmensbe tör be.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.