Virág horoszkópJátékos virág-horoszkóp

Milyen napon született? A születési év és a hónap ezúttal nem számít!

alt

Játékos virághoroszkópunk rávilágít személyisége legjellemzőbb pontjaira, és megmutatja, milyennek látja Önt a külvilág. Megtudhatja, melyek a legszerencsésebb napjai, és mely színek viselésével érvényesülhet jobban.

A virághoroszkóp a numerológia alapelveire épül, ezért kiemelt fontosságot tulajdonít a születésünk napjának, de ne felejtsük el, hogy életünk alakulása mindig a mi kezünkben van: rajtunk áll, hogy mennyit tanulunk, fejlődünk az évek során, hogyan viszonyulunk embertársainkhoz, milyen mértékben merjük megvalósítani az álmainkat, és hogy képesek vagyunk-e meghaladni a fentről hozott sors-körülményeinket.Adja meg születési dátumát: calendar

Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.29.
Kép

Robert a nem túl távoli 1986-ban jött világra Londonban, májusban tölti be a 25-öt. Már 15 évesen csatlakozott egy amatőr...   Tovább »
2012.06.25.
Kép

Paul Bettany a világ egyik legfelkapottabb angol színésze, aki bebizonyította, hogy nem csak a prózai szerepekben tud kiemelkedő produkciót...   Tovább »
2011.10.20.
Kép

Ki hinné, hogy a csodálatos Monica már 47 éves? Az olasz lány modellként kezdte, majd színészi pályára lépett, így ismerhette meg a...   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »
2011.05.15.
Kép

A híres francia énekesnő 1991 óta a neves francia divatház, a Chanel arca, és úgy tűnik, Karl Lagerfeld nem is akar megválni baba arcú...   Tovább »