Digitális tapéta - az egyedi otthonokért PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: dr. Pásztor Éva   
2010. október 20. szerda, 16:23

Egész falakat betakaró, sajátos tervezésű tapétára vágyik? Netán több szobát is családi fotókkal díszítene? Megoldás: a digitális tapéta, amely segítségével kialakíthatja álmai otthonát.


alt


A digitális tapétával való faldekorálás merőben új belsőépítészeti eljárás, amely során a megrendelő kiélheti minden tervezői hajlamát: használhat saját, családi fotókat, vagy választhat kedve szerint profi fotósok által készített képekből. A kiválasztott fotókat eztán legyártják a megfelelő méretben, és a hagyományos tapétákhoz hasonlóan a falra ragasztják, ezáltal új hangulatot adva a lakás bármely helyiségének.


alt


A digitális tapéták által egészen egyedi hangulatot varázsolhatunk otthonunk falainak, anélkül, hogy különösebb energiát fektetnénk az egyéb bútorok kiválasztásába. A tapéták moshatók, és könnyen tisztán tarthatók, ezért gyerekszobákba, konyhákba, és étkezőkbe is ajánlják, ráadásul a plafontól a padlón át, bármilyen sima felületre felragasztható.


alt


Nagy cégek és irodaházak belső falain is kitűnően mutat, főként nagy felületeken, és tárgyalásokhoz, előadásokhoz, szakmai képzésekhez, valamint különféle rendezvényekhez is tökéletes hangulatot áraszt. 


alt

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.10.18.
Kép

Október 14-én, pénteken nagy sikerrel mutatta be a Centrál Színház az Egy nyári éj mosolya című Broadway-musicalt Törőcsik Mari,...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek......   Tovább »
2012.06.25.
Kép

Paul Bettany a világ egyik legfelkapottabb angol színésze, aki bebizonyította, hogy nem csak a prózai szerepekben tud kiemelkedő produkciót...   Tovább »
2011.04.25.
Kép

Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával...   Tovább »