Digitális tapéta - az egyedi otthonokért Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: dr. Pásztor Éva   
2010. október 20. szerda, 16:23

Egész falakat betakaró, sajátos tervezésű tapétára vágyik? Netán több szobát is családi fotókkal díszítene? Megoldás: a digitális tapéta, amely segítségével kialakíthatja álmai otthonát.


alt


A digitális tapétával való faldekorálás merőben új belsőépítészeti eljárás, amely során a megrendelő kiélheti minden tervezői hajlamát: használhat saját, családi fotókat, vagy választhat kedve szerint profi fotósok által készített képekből. A kiválasztott fotókat eztán legyártják a megfelelő méretben, és a hagyományos tapétákhoz hasonlóan a falra ragasztják, ezáltal új hangulatot adva a lakás bármely helyiségének.


alt


A digitális tapéták által egészen egyedi hangulatot varázsolhatunk otthonunk falainak, anélkül, hogy különösebb energiát fektetnénk az egyéb bútorok kiválasztásába. A tapéták moshatók, és könnyen tisztán tarthatók, ezért gyerekszobákba, konyhákba, és étkezőkbe is ajánlják, ráadásul a plafontól a padlón át, bármilyen sima felületre felragasztható.


alt


Nagy cégek és irodaházak belső falain is kitűnően mutat, főként nagy felületeken, és tárgyalásokhoz, előadásokhoz, szakmai képzésekhez, valamint különféle rendezvényekhez is tökéletes hangulatot áraszt. 


alt

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.