Erdei Zsolt feleségéről ásványvizet neveztek el Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: decens.hu   
2011. április 04. hétfő, 07:14

Április első hétvégéjén különleges futópárbajnak lehettek szemtanúi azok, akik szombaton Szegedre, illetve vasárnap Kaposvárra látogattak.


A BSI szervezte T-Home Vivicittá városvédő futás és nagy futópárbaj Szegedi helyszínén közel tízezer futó teljesítette kitörő lelkesedéssel a 2.5 kilométeres távot, ahol olyan neves sportoló kiválóságok lőtték el a rajtot, mint Vajda Attila vagy Janics Natasa.


A kétszeres profi világbajnok ökölvívó Erdei Zsolt is jelen volt az eseményen, hiszen Madár most piacra kerülő saját terméke, a feleségéről elnevezett Arabella ásványvíz is most rajtolt el hivatalosan, először a nagyközönség előtt. A hamarosan boltokba kerülő víz volt ugyanis a rendhagyó sportesemény frissítő-támogatója, azaz hivatalos vízszponzora. Madár a rendezvényen nem csak lelkesen buzdította a rajthoz álló tömeget, illetve dedikált a sok száz érdeklődőnek, hanem jó ideig személyesen osztogatta a frissítőt a beérkezőknek.


Erdei Zsolt: „Fantasztikus érzés volt látni, hogy egy szabadidő sporteseményre, futóversenyre ennyi lelkes embert ki lehetett csábítani. Ez a sport ereje, a toborzás sikere. Amikor kitaláltuk, hogy szerencsét próbálunk az ásványvíz piacon eldöntöttem, hogy semmi esetre sem szeretném kihagyni a sportesemények támogatását. Nekem világ életemben fontos volt a hitelesség, és úgy érzem, hogy az ásványvíz egy olyan termék, amelyet szívesen vállalok arccal is, hitelesen képviselhetem. A sportoláshoz elengedhetetlen a folyadék, a víz pótlása, jómagam akár négy vagy öt liter ásványvizet is megiszok egy nap. Azért a feleségemről neveztem el, mert nekem a család nagyon fontos. Segítenek nekem a nehéz felkészülések idején, a fárasztó edzések alkalmával ők adnak lendületet. A mindennapok részei, a lendület forrásai számomra. Ezért is lett a szlogenünk; „Arabella, a lendület forrása”. Örülök annak, hogy a vizet illetően jó visszajelzéseket kaptam a futóktól, és remélem, hogy ugyanilyen sikeres lesz majd a boltokban is.Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.