Feng shui kristályok Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: dr. Pásztor Éva   
2012. március 11. vasárnap, 00:00

A megfelelő helyre akasztott gömbölyded vagy ovális alakú kristályok növelik az adott helyiségben a napos, jang energia jelenlétét.


A kristályokat bármelyik feng shui vagy ezoterikus boltban megvásároltuk, de gyakran találunk ilyen "csecsebecsét" ásványboltokban is. Érdemes olyat választani, amely harmonikusan passzol a kiválasztott helyiség méreteihez. Kis szobákhoz értelemszerűen kisebb kristályt, nagyobb, tágasabb helyiségekhez nagyobbakat válasszunk, és vegyünk hozzájuk erős damilt.

A kristályokat mossuk meg, és töröljük át egy puha ronggyal, majd akasszuk a legnaposabb ablak közepébe. Az ablakkeretbe verjünk egy szöget, fölülre-középre, erre csomózzuk rá a damil végét, és állítsuk be úgy a zsineget, hogy a kristály épp az ablak közepénél legyen. Ha mindent jól csináltunk, a napsugarak szépen átsütnek majd a prizmán, amely ezerfelé szórja majd a nap szivárványszínű, meleg fényét.

Az energia ily módon való "megsokszorosítása" felpezsdíti az adott szoba csí-jét, pozitív hatást gyakorolva ezzel a benne élőkre. Éppen ezért ilyen kristályokat előszeretettel helyezik baba / gyermekszobákba, hálószobákba, vagy dolgozó szobákba.

Mivel a kristályok a feng shui szerint a víz elemhez tartoznak, célszerű őket a ház északi, északnyugati, nyugati részébe tenni. Amennyiben kristályunk leesik, megsérül, haladéktalanul szabaduljunk meg tőle, törött tárgyakat ne tartsunk a lakásban!

Feng shui és a tükrök >>>

Feng shui és a lépcsők >>>

Feng shui a fürdőszobában >>>

Feng shui a babaszobában >>>

Feng shui és a bejárat >>>

Feng shui a konyhában >>>


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
G  - Érdeklődés   |2012-09-09 16:20:11
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudna abban segíteni, merre lehetne olcsón ilyen kristályokat beszerezni?
Előre is köszönöm:
G
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.