Jaguar reggelin jártunk Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Aszódi Ádám   
2012. február 13. hétfő, 19:40

Reggelire hívott minket a nagymacska.

Ahogy azt illik ilyen esetben, el is fogadtuk. Mit elfogadtuk, örömmel mentünk! Többször eszembe jutott az a gyerek dalocska, ahol a kíváncsi gyermek apját faggatja, a meghívott elefánt hogyan megy el az oroszlán barlangjába, ha az teára invitálja.

Az elefánttal ellentétben, nekünk a talányok helyett a tiszta átláthatóság és az átgondolt tájékoztatás jutott vendéglátónk részéről. Szóval a macska nagyon kedves volt, tele tervekkel és remek meglátásokkal a piac igényeiről. Kifejezetten a vásárlók kegyeit és igényeit keresi, kutatja a lehetőségeket, hogy a magyar piac számára miként tudná még jobbá, még ismertebbé, és még megbízhatóbbá tenni a vele fémjelzett autócsodákat.

Reagálva, az amúgy betegesen aggódó magyar piac félelmeire, a Jaguárnál azt mondták, ne áruljunk zsákbamacskát, tárjuk leendő vásárlóink elé feketén-fehéren, mire számíthatnak! Az elgondolás korrekt és helytálló. Tulajdonképpen a számok ismeretében meglepőnek is nevezhetjük, ugyanis mindenféle, a presztízsmárkákat körüllengő előítéletet durván porig romboltak új stratégiájukkal! Közzé tették, az autó négy éves koráig milyen szervizszámlákra számíthat a boldog tulaj. Az a durva, hogy tucat flottautók esetében is gyakorta borsosabb az ár, mint amire, ezen presztízsautók vásárlói számíthatnak éves szervizük alkalmával. Ez igen! Ennyinél persze nem álltak meg. A teljes nyugalom érdekében a garancia is négy évre nyújtható! Ráadásul ezt most nyárig, akció keretében adják az új Jaguárokhoz, később pedig döntenek a folytatásról. A jó híreknek itt még koránt sincs vége, dolgoznak a kiterjesztés lehetőségén a Land- és Range Rover márkákra is.

Tavaly októberi indulása óta, a British Automotive Hungary Kft mindent megtett az összevethetőség és a teljes tájékoztatás érdekében. A német honban autót venni vágyók és a sportosan ugrándozó HUF/EUR árfolyam miatt, a teljes összehasonlíthatóság kedvéért EUR-os árlistával dolgoztak. Most, hogy a piaci kedélyek lanyhulni látszanak, kiadták Forintos árlistájukat is, amit 290-és 300 HUF/EUR árfolyamok közt tartani is tudnak. Újabb meglepetés, a fő német konkurensekhez képest ránézésre ugyan drágábbak, de az ár mögé téve a tételes felszereltségeket rögtön kiderül, ma mód van Jaguárt olcsóbban venni, mint a német nagymenőket!

Ezek után érdekel még bárkit is a reggeli? Nem hiszem. Amúgy nagyon finom és különleges volt.

Engem egy apró gesztusuk azonban sokkal jobban megfogott. Ajándékot adtak. Mit? Egy USB kulcsot és egy egeret. Most sokan azt gondolhatják, biztos nagyon elmaradott helyről jöhetek, hogy 2012-ben ennyire tudok efféle apróságoknak örülni. Tévednek, ezek igenis rendkívüli ajándékok, nézzék csak meg a formájukat és az aprólékos kidolgozásukat! A Matchbox méretű Defender a Forintos árlistát is tartalmazta és fényszórói működésével jutalmazza a használatot. Gyönyörűek, köszönjük!

Terepen az USB Defender, nagy billentyű-táblákon tör a monitor irányába

További információk az árakról és a garanciális feltételekről az importőr honlapján találhatóak!

Foto: Aszódi Ádám

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.