Felhasználási feltételek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Decens.hu   
2011. február 28. hétfő, 00:00

A jelen Felhasználási feltételek a DECENS MAGAZIN Média Kft (2051 Biatorbágy, Hámory Imre u. 27/4., a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett Decens Magazin (http://www.decens.hu, a továbbiakban: Weboldal) szolgáltatásai igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Felhasználónak minősül a Weboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a Weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi (a továbbiakban: Felhasználó). Amennyiben a Felhasználó a Weboldal bármely szolgáltatásának használatát megkezdi, elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket. Az Üzemeltető bármikor jogosult a Felhasználási feltételek módosítására. A módosításról a Weboldal nyitóoldalán közzétett rövid felhívásban tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően bármely szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Felhasználási feltételek módosítását.


1.) A Weboldalon található tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi, amely szerzői jogvédelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint, és előzetes írásbeli engedély nélkül semmilyen formában nem használható fel. Az oldalon található összes tartalom utánközlése csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével, a forrás aktív linkkel történő megjelölésével lehetséges. A Weboldal bármely tartalmának megváltoztatása, engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása jogellenes. A Weboldal egyes részeit a Felhasználó kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja.

2.) Amennyiben bármely természetes vagy jogi személy a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket kíván elhelyezni, azt kizárólag az Üzemeltetővel való megállapodás (pl. banner-csere, vagy hirdetési, illetve együttműködési kampány) alapján jogosult megtenni.

3.) Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. A Weboldalon mások által üzemeltetett weboldalakra mutató linkek is találhatók. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül az Üzemeltető az általa használt linkek, illetve az általuk elérhető weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, és azok tartalmát nem ellenőrzi.

4.) Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Weboldalon a Felhasználó által közzétett fórumhozzászólások tartalmáért, továbbá a Weboldal képeslapküldő szolgáltatásán keresztül a Felhasználó által kiküldött képeslapok szövegének tartalmáért. A Felhasználó kizárólagos felelősséget vállal az általa közzétett tartalmakért. A Weboldalon elérhető Fórum használatára a Fórumszabályzat rendelkezései vonatkoznak.

5.) A Weboldal tartalma tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az Üzemeltető nem felel, ugyanakkor törekszik a Weboldalon található információk folyamatos frissítésére. A Weboldalon megjelenő információk és adatok saját célú felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történhet.

A Weboldalon a Felhasználó a szükséges paraméterek megadásával Kalkulátorok segítségével különböző információkat generálhat saját maga számára. A Kalkulátorban szereplő információk csupán tájékoztató jellegűek, ezeket a Felhasználó saját felelősségére alkalmazza.

Az Üzemeltető felületet biztosít arra, hogy a Felhasználók adott témákban jártas szakértőkkel kommunikálhassanak. Az itt megjelenő bármely tartalom tekintetében kizárólag az azt létrehozó személy (a Felhasználó vagy a Szakértő) felel.

6.) Az Üzemeltető nyilatkozik, hogy a Weboldalon megjelenő autótesztekhez felhasznált fotókon a gépjárművek forgalmi rendszámának letakarása kizárólag az alábbi két esetben történhet meg:

a)     A fotó tárgyát képező gépjármű magánterületen áll.

b)    A fotón a valós forgalmi rendszám eltüntetése illetve megváltoztatása virtuálisan, számítógépes technikával történik.

7.) A Felhasználó az általa használt szoftver- és hardvereszközök aktualitásáért és alkalmasságáért önmaga felel.

8.) A Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal működését, vagy az azon kínált szolgáltatások működését veszélyezteti, zavarja vagy lehetetlenné teszi, valamint tilos hozzáférnie olyan adatokhoz, melyek hozzáférésére nem jogosult.

9.) Minden Felhasználó jogosult a gyaníthatóan törvénybe ütközően közzétett tartalmakat Üzemeltetőnek jelenteni. Üzemeltető ezt követően a lehető leggyorsabban reagál, és amennyiben szükséges, szerkeszti vagy törli a jelentett tartalmat.

10.) A szolgáltatás egyes elemei csak regisztrációval vehetők igénybe. A regisztráció szükséges feltétele annak megerősítése, hogy a Felhasználó a Felhasználási feltételek tartalmát ismeri. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Felhasználási feltételek megszegése vagy a jogszabályok megsértése esetén regisztrációja törlésre kerülhet. Az Üzemeltető kizárja a felelősséget a Felhasználó minden ebből eredő káráért.

A regisztrációval a Felhasználó beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető reklám célú elektronikus üzeneteket küldjön. A Felhasználó bármikor letilthatja az elektronikus hirdetések fogadását. A regisztráció során megadott adatok kezeléséről az Adatvédelmi nyilatkozat rendelkezik.

A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa közzétett tartalmak, valamint a profiljában feltüntetésre kerülő adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét, illetve a jogszabályokat és a közerkölcsöt nem sértik.

A Felhasználó felelősséget vállal a részéről megadott adatok hitelességéért és teljességéért. Amennyiben kiderül, hogy a Weboldal használata során a Felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy egyébként kárt okozott, az Üzemeltető az ebből eredő kárát jogosult a Felhasználóval szemben érvényesíteni.

11.) A Felhasználó adatainak (név, lakcím, e-mail cím) megadásával regisztrációtól függetlenül is feliratkozhat Hírlevél fogadására. A Hírlevél reklámot is tartalmazhat. A Hírlevélre történő feliratkozással a Felhasználó beleegyezik, hogy az Üzemeltető a Hírlevélben elhelyezetett reklámajánlatokat küldjön számára.


Biatorbágy, 2011. február 21.

 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2013.03.16.
Kép

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan...   Tovább »
2012.05.29.
Kép

A francia színész nem érte be kevéssel: sikeres hazájában és a nagyvilágban egyaránt, ő nyerte el a világ egyik legszebb nőjének kezét,...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek......   Tovább »
2011.04.26.
Kép

Első televíziós fellépése óta - nem véletlenül - Freddie Mercuryhez hasonlítják elementáris erősségű, kristálytiszta hangját. Tabáni...   Tovább »
2011.12.08.
Kép

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett...   Tovább »