Különleges mandzsetta gombok PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: L.Á.   
2011. május 11. szerda, 11:39

Bizonyos elegáns társadalmi események szinte megkövetelik a mandzsetta gomb viselését, amely, ha jól választjuk meg, igazi ékessége lehet öltözékünknek.


Ma már mindent lehet. Üzletemberek, politikusok és hírességek egyaránt viselnek a legelegánsabb, legdrágább öltönyökhöz is olykor furcsának tűnő, de mindenképp az egyéniségüket tükröző mandzsetta gombokat. Nem kell szigorú szabályokat állítanunk a mandzsetta gomb viseléséhez, elég, ha passzol az öltönyhöz, vagy a nyakkendőhöz. Lehet kirívó is, ez esetben válasszunk egyszerű színű zakót, és fehér vagy fekete inget, hogy az apró ékszer érvényesülni tudjon.

A mandzsetta gomb alakja régen négyzet, kör vagy ovális alakú volt, mondhatni a klasszikus formák jártak élen, ám a modern kor férfijai előnyben részesítik a speciális formájú mandzsettákat: a bicikliző ember, a puzzle, a töltényhüvely vagy az óraszerkezet alakú mandzsetták ma már épp oly elfogadottak, mint amilyenek száz évvel ezelőtt konzervatív társaik voltak.

Képgalériánkban a legérdekesebb mandzsettagombokat mutatjuk be.

{cikkgaleria 69}


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Miskolci Zsuzsa  - mandzsetta   |2011-09-21 12:15:02
És hol kaphatóak ezek a mandzsetták? Köszönettel: MZs
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »
2011.12.08.
Kép

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett...   Tovább »
2012.05.06.
Kép

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »
2011.03.20.
Kép

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »
2012.03.06.
Kép

A múmia sztárja is – mint annyian a filmszakmában – magyar felmenőkkel dicsekedhet. Édesanyja osztrák pszichológus, édesapja pedig magyar...   Tovább »