Land Rover Defender 2015 tanulmányautó Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: British Automitive Hungary Kft   
2011. szeptember 02. péntek, 15:05

A Land Rover megerősítette, hogy az idei Frankfurti Autószalonon mutatja be a vadonatúj Defender tanulmányát


  A Land Rover DC100 az ikonikus Defender modell lehetséges jövőbeli fejlesztési irányait vizsgálja. Bemutatja a Land Rover képességeit és sokoldalúságát a jövőre vetítve

   A gyakorlati és átgondolt formaterv a Gerry McGovern által vezetett tervezőcsapat munkájának eredménye

    A Land Rover megerősítette azon szándékát, hogy 2015-ben bevezeti az új Defendert

     A Land Rover DC100, az ikonikus Land Rover Defender modern interpretációja, az idei Frankfurti Autószalonon mutatkozik be.


      A gyártó ma azt is megerősítette, hogy 2015-ben kezdi meg az új Defender gyártását.

       A DC100 tanulmánnyal kapcsolatban Gerry McGovern, a Land Rover formatervezési igazgatója, a következőket nyilatkozta: „Az ikonikus Defender utódjának a megalkotása az autós formatervezés egyik legnagyobb kihívását jelenti, ugyanis a modell világszerte rendelkezik rajongókkal. A tanulmányautó még nem áll készen a sorozatgyártásra. Sokkal inkább egy négy éves kísérletezés kezdetét jelenti, amely során egy hamisítatlan 21. századi Defendert óhajtunk kifejleszteni.”

       „Egyszerű, letisztult és jellegzetes formatervével a Defender hű marad a hagyományokhoz, és követi a nemzetközi piac által támasztott változó igényeket. A létező és potenciális ügyfeleink segítségével szeretnénk végső formába önteni az új modellünket. Egy dolog biztos: izgalmas utazásnak nézünk elébe, és már alig várjuk, hogy útra kelhessünk” - hangsúlyozta John Edwards, a Land Rover globális márkaigazgatója.

       A Land Rover DC100 tanulmány a Defender legfontosabb elemeiből építkezik, és egyúttal arra ösztönzi a márka rajongóit, hogy merjenek nagyot álmodni és részt venni a jövő modelljének kialakításában. A Defender történetének következő fejezete 2011. szeptember 13-án, kedden, közép-európai idő szerint 09.15 órakor a Frankfurti Autószalonon veszi kezdetét.

       Foto: Land Rover

       Hozzászólások
       Hozzáadás Keresés
       Hozzászólás
       Név:
       Email:
        
       Tárgy:
        
       Gépelje be a képen látható karaktereket.