Megnyitotta kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: redlemon   
2011. november 07. hétfő, 15:42

Kolibri jégszobrok, kirakatban játszó zenekar, pink szőnyeg, hatalmas szappanbuborékok és még nagyobb tömeg. Lakatos Márk megnyitotta Makeover Szalonját, a nem mindennapi bulin Peller Mariann teljesen új külsővel mutatkozott be. Az ÖsszeEsküvők műsorvezetője a sztár stylist és csapata segítségével vörös, hullámos hajjal, visszafogott sminkkel, vibráló, zöld ruhában állt a nagyközönség elé.

Különleges estén nyitotta meg kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon. A Vörösmarty téren, a kirakatban zenélt Fehér Balázs, a Carbonfools énekese a csapat gitárosával, valamint a szalon előtt Ladányi Andrea táncos-koreográfus különleges előadással nyűgözte le az érkezőket. Lakatos Márk sok éves álmát váltotta valóra az üzlet megnyitásával.

„Az elmúlt évek során a televíziós műsoraimban nagyon sok hölgyet és urat alakítottam ár. Egyre többen lettek, akik szerettek volna az élmény részesei lenni, ehhez már a televízió kevés volt. Ezért megálmodtam ezt a helyet, ahol exkluzív, de intim körülmények között szépülhetnek az arra vágyók. Az első vendégünk az édesanyám volt, akit négy éves korom óta öltöztetek különböző eseményekre.” – árulta el Lakatos Márk. – „Peller Mariann átalakulásával nyitottunk meg a szalont. Ő az, aki megtestesíti azokat a hölgyeket, akiket a későbbiekben várunk.  Intelligens, érzékeny nő, akinek sok elvárásnak kell megfelelnie. Mi abban segítünk neki, hogy ezekben a helyzetekben magabiztos legyen, és mindig szeresse magát.” – tette hozzá a népszerű és elismert stylist.

A TV2 műsorvezetője hatalmas változáson ment át, szőke frizuráját vörös fürtökre cserélte, bár magától sosem vállalkozott volna ilyen nagy átalakulásra.

„Nagyon jó csapat vett „kezelésbe”. Nem csak arra figyeltek, hogy jól nézzek ki, hanem a lelkemre is, ami nagyon fontos, főleg ha egy ilyen átalakulásról van szó. Elégedett vagyok a végeredménnyel, bár először ódzkodtam a hajszínváltozástól. Nem nagyon szerettem volna, de Márknak határozott, komoly elképzelései voltak a külsőmet illetően. Végül ebben a vöröses hajszínben egyeztünk meg, ami nagyon tetszik. Egyre jobban kezdem a magaménak érezni, úgyhogy most egy ideig biztosan ilyen is marad a frizurám.” – mondta Mariann.


Az eseményen Márknak és tulajdonostársainak, Hámori Barbarának és Tóth Hajnalkának olyan sztárok gratuláltak, mint Andy Vajna, Gryllusz Dorka, Tatár Csilla valamint Fésűs Nelly. A vendégeknek Segal Viktor és Gianni készített különleges „makeover” falatkákat. Mivel Márk pezsgőlovag, ezért a jeles alkalmon mással nem is koccinthatott volna az ünneplő közönség, mint a buborékos itallal.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.02.
Kép

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17...   Tovább »
2010.10.15.
Kép

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű,...   Tovább »
2011.02.17.
Kép

Február 18-án ünnepli születésnapját John Travolta, Hollywood nagy visszatérője, akinek nemrégiben született meg harmadik gyermeke,...   Tovább »
2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »
2012.05.29.
Kép

A francia színész nem érte be kevéssel: sikeres hazájában és a nagyvilágban egyaránt, ő nyerte el a világ egyik legszebb nőjének kezét,...   Tovább »