Mosólabdával a környezetért PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: (x)   
2010. október 25. hétfő, 18:20

A mosás sajnálatos velejárója a környezetszennyező anyagok kioldódása, a cipekedés, a drága mosószerek és az esetleges bőrirritáció. Egy forradalmi újdonság azonban mindegyik problémára megoldást jelent.A mosás sajnálatos velejárója a környezetszennyező anyagok kioldódása, a cipekedés, a drága mosószerek és az esetleges bőrirritáció. Egy forradalmi újdonság azonban mindegyik problémára megoldást jelent. Az ECOZONE mosólabda használatával ugyanis védjük a környezetet, nem kell cipelnünk a nehéz mosóporokat és öblítőket, elfelejthetjük a bőrpanaszokat, mindezek mellett az ára is csupán töredéke a hagyományos mosószereknek.

A legfontosabb persze az, hogy az ECOZONE mosólabda patyolat tisztára mos. Úgy, hogy a labdában található golyócskák anyaga mélyen behatol a textíliába, és a ruha fakulása, károsodása nélkül távolítja el a koszt. A golyócskák felületaktív anyagokat és kerámiát tartalmaznak. Amikor a fehér golyók felületaktív anyaga feloldódik a vízben, lecsökkenti a víz felületi feszültségét, és ezáltal a vízmolekulák jobban be tudnak hatolni az anyagba. A barna kerámiagolyók ionizálják (negatív töltéssel látják el) a vizet, és a negatív töltés magához vonzza a pozitív töltésű koszt az anyagból. Kemény vízben is lágyítja a ruhát, nem tartalmaz szappant, így az öblítés elhagyható.

Az ECOZONE mosólabdával mosott ruha érzékeny, ekcémás bőr esetén sem jelent problémát, egyrészt, mert nem tartalmaz irritációt okozó vegyi anyagokat, nem bocsát ki káros szennyeződéseket, másrészt pedig megöli a vízben lévő baktériumokat. A mosólabda használata közben ugyanis a víz pH értéke 11 körülire nő, így semmilyen baktérium nem éli túl a mosást, mivel a baktériumok csak 6 és 8 közötti pH értékű vízben tudnak létezni. Így remek megoldás a kisgyermekes családoknak is, hiszen az ECOZONE mosólabda segítségével a kisbabák ruháit sem kell elkülönítve mosni.

Ráadásul a mosólabdával nem csak a ruháinkat, a bőrünket és a környezetet kíméljük, hanem a pénztárcánkat is. Ugyanis egy csomag ECOZONE mosólabdát minimum 150 mosásra lehet használni, ami heti 3 alkalom esetén egy évre elegendő.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2013.03.16.
Kép

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan...   Tovább »
2011.10.20.
Kép

Ki hinné, hogy a csodálatos Monica már 47 éves? Az olasz lány modellként kezdte, majd színészi pályára lépett, így ismerhette meg a...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek......   Tovább »
2011.03.02.
Kép

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17...   Tovább »
2011.03.02.
Kép

Rékasi Károly színművésszel kihívást jelentő szerepekről, átlényegülésről, neves tanítókról, útravalóról, próbákról, és az...   Tovább »