Szabó Zsófit Debreczeni Zita kapta lencsevégre Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: redlemon   
2012. március 06. kedd, 11:21

Szabó Zsófi igazán elegáns oldalát mutatta meg. A színésznő topmodelleket meghazudtoló módon profin pózolt a Presztizs Style magazin fotózásán, ahol nem más, mint Debreczeni Zita kapta lencsevégre a Jóban Rosszban Betty-jét.


Szabó Zsófi rengeteg alkalommal mosolygott már az olvasókra különböző magazinok címlapjairól, de most egy igazán különleges fotósorozat elkészítésére kérték fel a színésznőt. A huszonéves szépség igazán elegáns nőként néz vissza ránk Debreczeni Zita jóvoltából.

„Nagyon tetszett az alap koncepció, hogy egy elegánsabb hangulat megteremtése volt a cél. Szívesen vállaltam el a felkérést és még a legapróbb dolgokban sem csalódtam. Minden gördülékenyen ment, valódi modellnek éreztem magam. Nagyon profi volt a csapat, Zita fantasztikus képeket készített rólam, szuper lett a végeredmény.” – lelkendezett Szabó Zsófi.

A Jóban Rosszban sztárja lenyűgözte Debreczeni Zitát, aki most először találkozott a csinos színésznővel.

„Zsófit korábban nem ismertem, nem tudtam mire készüljek. Mivel színésznő ezért gondoltam, hogy nem okoz majd neki gondot akármilyen szerepbe is kell, hogy bújjon.  A közös munka abszolút a profizmusát tükrözi, együttműködő volt, megbízható és aranyos.  Én nagyon nyűgös és beteg voltam akkor, vele mégis minden nagyszerűen ment.” – árulta el Debreczeni Zita. – „A Presztizs egy stílusmagazin, minden alkalommal divatanyagra fotózunk. Nagyon elegáns, nagyon nőies nőt akartam faragni Zsófiból, mire a fotózásra került a sor a sminkesek és stylistok már készen adták át nekem. Egy otthonos közeget szerettünk volna teremteni, ami úgy érzem sikerült. Összességében az egyik legszuperebb fotózásom volt.” – vallotta be a fotósként is remekül bizonyító szépség.

A Jóban Rosszban Betty-jéről készült fotósorozatot bárki megnézheti a Presztizs Style magazin e havi számában.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.