Tavaszváró ajtódíszek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ordódy Eszter   
2013. március 11. hétfő, 00:00

Noha a természet különös játékot űz velünk azzal, hogy egyik nap tavasz, a másikon pedig tél van, és hatalmas a napi hőingadozás, lassan a naptár szerint is beköszönt az igazi jó idő... a virágok szirmot bontanak, a szürke felhőket felváltják a baba-kék égen úszó kövér bárányfelhők, és mindenki, aki csak teheti, kirajzik a szabadba - lehetőleg nagykabát nélkül. Az otthonunkra is ráfér ilyenkor a nagytakarítás, a kertre pedig ráfér a tavaszi átrendezés.


Ahogy egy honlapnál a fejléc az, ami első benyomásként hatni kezd az oldalra tévedőre, úgy a házunknál a bejárati ajtó az, ami beszédesebb minden szónál, így célszerű tisztán, rendezetten tartani ezt a területet, és szezonális díszekkel hívogatóbbá, vidámabbá, barátságosabbá tenni.

Az alábbiakban jó néhány inspiráló ajtódíszt teszünk közzé abban a reményben, hogy aki még nem ragadott seprűt, most gyorsan rendbe teszi a portáját, és utána készít vagy vásárol egy meseszép tavaszi virágkoszorút. :-)


Az almás-virágos csokor egyszerre üde és vidámA naturális csokor szinte hívogat a természetbe, ez amolyan vadregényes, patakparti-design, nem igaz?


Az apró virágos-bogyós koszorú letisztult, fehér ajtókon mutat a legjobban


Az élő tulipánok inkább egy-egy alkalomra valók, mert bár tündériek, hamar elhervadnak


A fehér virágok és a dús zöld levélalap eleganciát sugároz...


Bohókás, mezei jellegű, tavasztündér koszorú :-)


Egyszerű, de mégis nagyszerű - beszédes lila virágok, amelyektől szebb lesz a napunk


Romantikusoknak - kalapos ajtódísz orgonákkal és tulipánokkal


Vicces anyukáknak, a gasztronómia szerelmeseinek - zöldségkoszorú


Hortenzia, egy látványos, visszafogott virág - káprázatosan néz ki koszorúba fonva


Nem csak koszorúnk lehet, persze - lám, itt egy csodás virágos kosár!... és ha már úgyis nemsokára jön a Nyuszi, aktualitása van a színes tojásoknak is! :-)

Nos, kinek melyik ajtódísz tetszett a legjobban?

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »
2013.03.16.
Kép

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan...   Tovább »
2011.12.08.
Kép

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett...   Tovább »
2011.06.21.
Kép

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet...   Tovább »
2010.10.15.
Kép

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű,...   Tovább »